088 628 74 00

Lokaal tarief ma t/m vrij 8–17u

Mauritsklinieken > Al ruim 280.000 patiënten behandeld

Al ruim 280.000 patiënten behandeld

  • u kunt snel bij ons terecht
  • veel persoonlijke aandacht
  • deskundige specialisten
  • prettige, schone en veilige omgeving
  • contracten met alle zorgverzekeraars

U staat centraal

Een medische ingreep is voor veel patiënten al vervelend genoeg. Veel persoonlijke aandacht van uw behandelend arts is daarom een minimale vereiste tijdens uw behandeling. Wij vinden het belangrijk dat onze artsen de tijd voor u nemen om tot de juiste diagnose en behandelmethode te komen.

Een medische ingreep bestaat uit meer dan alleen de behandeling. Wanneer u een medische klacht heeft, wilt u daar niet nog weken mee rondlopen. Daarom vinden wij het belangrijk u zo snel mogelijk te helpen en kunt u in de meeste gevallen direct terecht in een van onze klinieken. Ook tijdens uw bezoek aan onze kliniek mag u verwachten dat u snel wordt geholpen. Wij stellen alles in staat om de ervaring tijdens uw verblijf in onze kliniek zou prettig mogelijk te maken. U kunt rekenen op de hoogst mogelijk hygiëne en kwaliteit in de Mauritskliniek voor, tijdens en na uw behandeling.

Patiënten waarderen ons met een 8,9

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dermatologische zorg krijgt, vragen wij onze patiënten doorlopend om feedback te geven via ons patiënttevredenheidsonderzoek. Uw feedback wordt gebruikt om onze zorg op het hoogst mogelijke niveau te houden. Gemiddeld waarderen onze patienten onze zorg en onze medische specialisten met een 8,9 uit 10 punten. Iets waar we trots op zijn.