088 628 74 00

Lokaal tarief ma t/m vrij 8–17u

Mauritsklinieken > Nieuws > Vertrek drs. E. Oemar

Vertrek drs. E. Oemar

Er heeft een verandering plaatsgevonden in het team van Mauritskliniek Nijmegen.

Drs. E. Oemar heeft in afgelopen periode nagedacht over haar wensen met betrekking tot haar verdere carrière binnen de Mauritsklinieken en heeft in goed overleg met directie en collegae besloten een andere wending aan haar loopbaan te gaan geven.

Drs E. Oemar heeft de afgelopen zeven en half jaar met veel plezier als dermatoloog in de Mauritskliniek Nijmegen gewerkt en bedankt u hartelijk voor het in haar gestelde vertrouwen. Zij wenst u alle goeds toe.

Er is een wervingsprocedure opgestart om een goede opvolger voor drs. E. Oemar te vinden. Omdat we dit zorgvuldig willen doen, is er voorlopig een waarnemend dermatoloog aan het team toegevoegd, die de spreekuren van drs. E. Oemar de komende tijd zal opvangen. We vertrouwen erop de continuïteit en kwaliteit van de zorg zo voor u te kunnen garanderen.

Wij danken drs. E. Oemar hartelijk voor de betrokken wijze waarop zij invulling heeft gegeven aan de patiëntenzorg. Wij wensen haar veel succes toe met de voortzetting van haar dermatologische loopbaan.