088 628 74 00

Lokaal tarief ma t/m vrij 8–17u

Mauritsklinieken > Cosmetische zorg

Cosmetische zorg

De medisch specialisten zijn gespecialiseerd in plastische aangezichtschirurgie. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen aan het gezicht, waaronder ooglidcorrecties, neuscorrecties, facelifts en diverse rimpelbehandelingen. De specialisten van EnFace zijn zeer ervaren en bekwaam waardoor uw veiligheid is gegarandeerd en onze kwaliteit te allen tijde is gewaarborgd.

Het voordeel is dat u voor de meeste behandelingen niet naar het ziekenhuis hoeft. Veel behandelingen worden bij ons in de Mauritskliniek zelf uitgevoerd.

Plastische chirurgie is een specialisme dat geassocieerd wordt met het aanpassen van het uiterlijk, vanuit een esthetisch en/of functioneel oogpunt. Hieronder valt bijvoorbeeld het herstellen van aangeboren of opgelopen verminkingen, maar ook cosmetische operaties zonder medische noodzaak.
Regelmatig organiseren de medisch specialisten Ingels en Van Heerbeek voorlichtingsavonden over uiteenlopende behandelingen, zoals ooglidcorrecties, laserbehandeling of lipofilling (het vullen van rimpels met eigen vetweefsel). Deze voorlichtingsavonden zijn gratis en geheel vrijblijvend. Aansluitend aan de voorlichtingsavond bestaat altijd de mogelijkheid van een één op één consult. Indien u op de hoogte wilt blijven van de voorlichtingsavonden dan kunt u zich inschrijven.

Wilt u advies over een bepaalde behandeling? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze kliniek voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

MRSA Screening

U kunt mogelijk, zelfs zonder dat u het weet, besmet zijn met bacteriën die ongevoelig zijn voor de meest gangbare antibiotica. In Nederland komen deze bijzonder ongevoelige bacteriën niet vaak voor. Op plekken waar veel antibiotica wordt gebruikt, is de kans groter om bijzonder ongevoelige bacteriën op te lopen. Zoals in buitenlandse ziekenhuizen en/of op een veehouderij.

Nederlandse zorginstellingen willen niet dat deze bijzonder ongevoelige bacteriën zich verder verspreiden.

Check de 7 vragen