088 628 74 00

Lokaal tarief ma t/m vrij 8–17u

Mauritsklinieken > Cosmetische zorg

Cosmetische zorg

Onze chirurgen zijn gespecialiseerd in plastische aangezichtschirurgie. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen aan het gezicht, waaronder ooglidcorrecties, neuscorrecties, facelifts en diverse rimpelbehandelingen. Onze specialisten zijn zeer ervaren en bekwaam waardoor uw veiligheid is gegarandeerd en onze kwaliteit te allen tijde is gewaarborgd.

Het voordeel is dat u voor veel behandelingen niet naar het ziekenhuis hoeft. De meeste behandelingen worden bij ons in de eigen kliniieken uitgevoerd.

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden over ooglidcorrecties. Deze voorlichtingsavonden zijn gratis en geheel vrijblijvend en worden gegeven door onze aangezichtschirurgen Koen Ingels, Niels van Heerbeek en Godelieve Damen. Tijdens de voorlichtingsavond bestaat altijd de mogelijkheid van een één op één consult. Deze avonden vinden plaats in onze klinieken in Nijmegen, Utrecht en Den Haag, meldt u zich wel eerst graag even aan.

Wilt u advies over een bepaalde behandeling? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze kliniek voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt bellen naar 088-628 7400.